• Svenska

Vakuummaskiner

Vakuummaskiner från Henkelman

Vakuummaskiner från Henkelman

Inom verksamheter som arbetar med livsmedel är det en grundförutsättning att hanteringen sker på ett hygieniskt och hållbart sätt. Med hjälp av bra vakuummaskiner kan ni förpacka maten och råvarorna hermetiskt samt syrefritt vilket gör att livslängden ökar och svinnet minskar. Enkelt uttryckt så tar maskinen bort luften ur förpackningen och ser till så att det endast är mat/råvaror kvar. Frånvaron av syre gör att bakterier får svårt att frodas.

Anders Brolin AB har ett brett utbud av moderna och högkvalitativa vakuummaskiner i olika storlekar och modeller. Vi är återförsäljare av världens mest sålda varumärke när det gäller förpacknings- och vakuummaskiner – nederländska Henkelman. Dessa maskiner är särskilt anpassade för slakterier och liknande verksamheter.

Det finns två olika kategorier av vakuummaskiner: frontmatade vakuumpackare och kammarförslutare. Den sistnämnda sorten är utvecklad för att passa särskilt bra i restaurangkök.

Begagnade vakuummaskiner Nya vakuummaskiner

Henkelman – världens mest sålda vakuummaskiner

Vi har ett nära samarbete med nederländska Henkelman och är återförsäljare av deras moderna förpackningsmaskiner. Vårt sortiment av maskiner kommer direkt från fabriken och är avsedda för slakterier och verksamheter inom liknande branscher.

Anders Brolin AB har ett stort och varierat sortiment av vakuumpackare som håller högsta kvalitet och vi erbjuder alltid mycket förmånliga priser. Henkelman tillverkar olika serier av sina maskiner och vi har följande: Jumbo, Boxer, Neo, Marlin, Falcon, Polar, Titaan och Dipper. Det finns naturligtvis olika modeller – från små bordsmodeller till stora, tunga maskiner som är avsedda för större verksamheter.

Fördelar med vakuummaskiner

Det finns många skäl till varför det är en klok idé att investera i vakuummaskin och den främsta är att ni skyddar livsmedlet från att exponeras för bakterier, luft, mögel och uttorkning.

Fler exempel på fördelar med den här sortens maskiner är:

  • Hanteringen av livsmedel förenklas
  • Möjlighet att förpacka i många olika storlekar
  • Ni kan köpa in större partier
  • Planeringen av personal och råvaror underlättas
  • Det blir lättare att anpassa förpackningsformatet efter produkterna