
Dimensioner
Längd:1,070–1,502mm
Bredd: 700–896 mm
Höjd:1012 mm
Vikt: 218kg
Anslutning: 400 V, 3,8 kW, 16 A
Kapacitet: max 1 700 kg/h
Kammare: 100x350 mm
Tjocklek: 0,5 – 60 mm
Temperatur: -5°C – +80°C
Verktyg: 3, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 16, 20, 24, 30, 50mm

Tekniska data
Maskinlängd 1 228 till 2 072 millimeter
Maskinbredd 911 millimeter
Maskinhöjd 1 890 millimeter
Maskinvikt 440 kilogram
Arbetskapacitet 2 000 kilogram per timme
Stickfrekvens 24 eller 48 per minut
Bandbredd 360 millimeter
Nålrader 2
Genomgångshöjd 280 millimeter
Injektionsmängd 3 till 80 procent
Arbetstryck 0,3 till 4,2 bar
Anslutningseffekt 400 volt, 6,1 kilowatt, 16 ampere
Bandmatning 20, 30 eller 40 millimeter
Byggd som en nedsänkt pump är denna apparat verkligen mångsidig. Pumpen arbetar med låg pulsering och är självsugande, torrkörningssäker och självdränerande ända till sista droppen. Den snabbinsugande geometrin hos pumphjulet möjliggör luftborttagning, vilket förbättrar saltlaken. Därmed finns fullt tryck tillgängligt vid nålarna redan från första slaget inom urvalsområdet mellan 0,3 och 4,2 bar, vilket i sin tur möjliggör noggranna injektionsvolymer från 3 % till 80 %.
Så snart en nål träffar köttets yta öppnas vätskeintaget. Om nålen träffar ben stängs vätskeintaget för att förhindra att för mycket vätska samlas på en plats. När nålen tränger igenom köttet utan att möta benmotstånd injiceras vätskan tills nålen kommer ut på köttets undersida. På detta sätt fördelas saltlaken jämnt genom hela köttbiten.
Varje del av denna maskin är utformad för snabb rengöring. Det finns inga svåråtkomliga hörn. Stor vikt har också lagts vid hygien i områden som inte är synliga. Injektorn dräneras helt efter drift eller rengöring. Maskinen kan rengöras, torkas och enkelt ställas undan på mycket kort tid.
En inmatningsramp placerad i vinkel fungerar som ränna för att tippa i köttet. När rampen är placerad plant kan den användas som arbetsyta.
Till exempel kan kärl placeras på ytan för att mata köttet till bandet med minimal ansträngning. Maskinen är byggd för att passa standardvagnshöjd, och manöverreglagen är lättåtkomliga.
En kraftig jetstråle ger perfekt blandad saltlake på bara en minut. Den fördelar alla kryddor och ingredienser jämnt i vattnet och löser upp dem helt. En svagare jetstråle bibehåller blandningsresultatet under injektionsprocessen, vilket håller kryddor och ingredienser jämnt fördelade under hela härdningscykeln. Eftersom kryddorna ständigt hålls svävande blir köttet jämnt kryddat.
Fina vinklade blad skär igenom köttet med kirurgisk precision. Ett upphängningssystem för bladen möjliggör bearbetning av kött med ben. Under processen då fibrerna skärs igenom mjukas köttstrukturen upp, vilket aktiverar aktomyosin – köttets eget mörningsämne. Resultatet är ökad vätskehållning och mörare kött.

Dimensioner
Längd: 1 070 – 1 900 mm
Bredd: 690 – 890 mm
Höjd:1040 mm
Vikt: 245 kg
Anslutning
400 V, 3,8 kW, 16 A
Kapacitet
max 1 700 kg/h
Kammare
100x350 mm
Tjocklek
0,5 – 60 mm
Temperatur
-5°C – +80°C
Verktyg
3, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 16, 20, 24, 30, 50

Ytterdiameter: 47x61cm, höjd 163
Mycket stabil och gedigen konstruktion

(Vagnen ingår inte med maskinen, bara med som visning)
Mått: 828 X 632 X 661
Volym: 45liter/35kg
Vikt 90kg
Kapacitet: 600kg/h
Motor: 3hp/2,2 kW
Blandare: 0,75/hp/ 0,55kw

Mått: 825 x 661 x 1276
Vikt: 260kg
Kapacitet: 60liter, 55kg

Kvarnhus: 98mm, Unger 5 (2 knivar, 3 skivor)
Mått: 829 X 621 X 1299mm
Volym: 45liter/35kg
Vikt: 110kg
Kapacitet 600kg/h
Motor: 3hp/2,2 kW
Blandare: 0,75/hp/ 0,55kw

Går att få med 98mm kvarnhus och 114mm kvarnhus
Unger 5, 2 knivar 3 skivor
Mått: 1290 × 775 × 1440mm
Volym: 100liter, 80kg
Kapacitet: 98mm, 1000kg, 114mm 1400kg
Motor: 5,5 CH/HP 4 KW
Blandare: 1,5 CH/HP 1,1 KW

Mått: 1142 x 870 x 1275mm
Vikt: 139kg
Kapacitet: 2000kg/h
Motor: 7HP 5.5 kW

Rostfritt kar 450liter - 1156x756xmm, höjd 800mm / 12 900:- kr/st
Rostfritt kar 800liter - 1245x1026mm, höjd 860mm / 15 900:- kr/st
Priserna ändras konstant, vid beställning begär en uppdaterad offert.

Färsformare AG100 med variabel hastighet hanterar en mängd olika produkter.
Från Köttbullar, Pannbiffar och Hamburgare till Vegetariska biffar, Fiskbiffar, Potatisbullar och Chokladbullar.
Färsformare AG100 har ett anpassat rullbord som tillbehör.
AG100 är spolbar vilket underlättar rengöringen, i stort sett samtliga delar går att diska i diskmaskin.
Spolbar och lätt att rengöra
2400-6000 Köttbullar/tim
1200-3000 Pannbiffar/Burgare/tim
Justerbar höjd på produkt
Diameter kan fås upp till 130mm
Variabelhastighet är standard
Kan utrustas med fotpedal
Teknisk beskrivning
Längd 510mm, Bredd 390mm, Höjd 740mm
0,37 kW, 0,5 hk
Behållarens volym - 24L