• Svenska

Köttkvarnar

Köttkvarnar är ofta centrala delar av verksamheten hos exempelvis ett slakteri eller liknande verksamhet. En kvarn av hög kvalitet håller länge, fungerar effektivt och ger er den färs ni önskar. Ni får kontroll och trygghet i framtagningen av köttfärs, vilket ofta är ovärderligt för verksamheten. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig oavsett om du önskar köpa, sälja eller få hjälp med renovering och service.

Begagnade köttkvarnar Nya köttkvarnar

Moderna köttkvarnar för exempelvis slakterier

Anders Brolin AB säljer begagnade och nya, moderna köttkvarnar som passar utmärkt till slakterier och liknande verksamheter. Vi ställer höga kvalitetskrav på våra köttkvarnar och erbjuder alltid rimliga priser. I vårt sortiment finns till exempel emulsionskvarnar, fryskvarnar, blandarkvarnar och vinkelkvarnar. Kvarnarna i vår katalog är tillverkade i rostfritt stål vilket gör att de klarar av att mala stora kvantiteter. De är enkla att rengöra efter användning och är designade för hög prestanda. Det underlättar er verksamhet både ekonomiskt och arbetsmässigt.

Köttkvarnar är en viktig del av verksamheten inom slakteri- och charkuteriindustrin. Vi rekommenderar därför att ni lägger lite extra möda när ni ska välja ut och köpa köttkvarn till er verksamhet. Det är till exempel relevant att fundera på hur ni kommer att använda den. Anders Brolin AB har gedigna kunskaper om köttkvarnar vilket gör att vi kan ge er all den information som behövs för att ni ska få en produkt som är funktionell och driftsäker. Rådgör gärna med oss, vi delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Renovering och service

Behöver ni hjälp med renovering eller service av er köttkvarn? I vår egna verkstad hjälper vi dig gärna med att få kvarnen i form igen.

Kontakta oss om du söker köttkvarn

Köttkvarnar med hög prestanda.

Köttkvarnar med hög prestanda.

Hos oss hittar ni ett brett sortiment av högkvalitativa köttkvarnar i olika storlekar och med varierande kapacitet. Om ni inte hittar den kvarn ni söker i vår katalog med begagnade och nya maskiner, så är ni naturligtvis välkomna att höra av er till oss på Anders Brolin AB. Vi hjälper er att hitta den perfekta köttkvarnen för just er verksamhet och era behov. Vi har vår utgångspunkt i närheten av Enköping och har kapacitet att leverera köttkvarnar i både Sverige och utomlands.

Önskar du sälja en eller flera köttkvarnar?

Hör gärna av er om ni har maskiner som ni vill sälja. Vi gör en bedömning och lämnar bud på er produkt. Vi nås enkelt per telefon (070-667 40 20) och e-post (info@andersbrolin.se).