• Svenska

Skärmaskiner / slicers

Skärmaskiner

Skärmaskiner / slicers av högsta kvalitet

Anders Brolin AB renoverar, reparerar och säljer skärmaskiner och slicers av högsta kvalitet. Våra maskiner är perfekta när ni vill skära köttet i enkelt och snabbt i exakt de storlekar ni vill ha. En skärmaskin/slicer förvandlar köttstycket till tunna, läckra skivor som garanterat gör succé i charkdisken!

Att skära kött manuellt är alldeles för ineffektivt och osäkert i till exempel ett slakteri. Därför är en bra skärmaskin eller en slicer den perfekta lösningen eftersom den gör att ni kan hantera era varor i större kvantiteter. Tack vare en sådan maskin sparar ni både arbets- och beredningstid.

Vi har ett brett sortiment av skärmaskiner som fungerar utmärkt i både stora och små verksamheter. Anders Brolin AB har resurser att åta oss uppdrag samt att sälja till kunder i hela Sverige samt till övriga delar av världen.

Begagnade skärmaskiner Nya skärmaskiner

Köpguide för skärmaskiner

Om ni funderar på att investera i en skärmaskin eller slicer så finns det ett antal faktorer att ta hänsyn till. Ni bör till exempel reflektera över vad ni ska skära, i vilka mängder och hur snabba maskinerna måste vara. Det här är viktigt eftersom olika skärmaskiner/slicers har olika kapacitet. En större maskin är naturligtvis dyrare än en mindre men kan leda till ökad produktivitet och säkerhet.

Vi har listat fler exempel på vad ni bör ha i åtanke när ni väljer skärmaskin/slicer:

  • Hygien – välj en skärmaskin/slicer som är enkel att rengöra och det är bra om den har delar som är löstagbara.
  • Storlek – en liten maskin har färre funktioner och kan användas under en kortare tidsperiod än en mer avancerad modell. När du väljer en mellanstor skärmaskin/slicer så får du en starkare motor samt en större skärklinga. Dessa maskiner klarar av att arbeta mer regelbundet och i fler timmar. En riktigt stor skärmaskin ger en jämn och säker drift med hög precision.
  • Säkerhet – säkerheten är naturligtvis oerhört viktig. En skärmaskin har en klinga som är väldigt vass vilket ställer krav på personalens kunskaper.